Start verkoop De Kroonenburg Maasbommel

13
dec

Aankondiging

Op vrijdag 13 december 2019 start de verkoop van nieuwbouwplan De Kroonenburg! Aan de gelijknamige straat, centraal gelegen in het pittoreske Maasbommel, worden 2 riante twee-onder-een-kapwoningen en 1 royale vrijstaande woning gerealiseerd. Met de dorpse architectuur, de hoogwaardige materialisatie, de uitgekiende indeling, de complete afwerking en tal van optiemogelijkheden wordt wonen in De Kroonenburg geweldig. Je ontdekt echt landelijk leven in Maasbommel!

Tijdens de start verkoop ben je van harte welkom bij de makelaar om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Ook is vanaf 13 december de brochure via www.dekroonenburg.nl/Download_brochure/ te downloaden.

Heel graag tot vrijdag 13 december a.s., ons team staat voor je klaar!

Start verkoop De Kroonenburg Maasbommel

  • Vrijdag 13 december 2019
  • Inloop van 14.00 tot 17.30 uur
  • Van Erp Makelaardij, Zandstraat 76 in Beneden-Leeuwen
Inschrijven
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dien je het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 06 januari 2020 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.dekroonenburg.nl en is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaar.