Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03

De Kroonenburg

Nieuwbouwplan De Kroonenburg bestaat uit 1 vrijstaande woning en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen liggen aan een rustige, sfeervolle straat in een prachtige groene omgeving. Mooie leibomen vormen een natuurlijk verlengstuk van de erfafscheiding, in de zomer zorgen ze voor schaduw en verkoeling. En in de winter prikt het prille voorjaarszonnetje fraai door de takken van de leiboom heen.

Aan de voorzijde van de vrijstaande woning ligt een groenstrook die in eigendom is van het Waterschap en gegarandeerd groen blijft. Het is mogelijk om deze te pachten waarmee het riante perceel met nog eens circa 100 m² wordt vergroot! De woningen worden uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, waarmee jarenlang woonplezier gegarandeerd is. Alle woningen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al behoorlijk ruim en bijzonder compleet. De woningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk, waarin je volop keuzevrijheid hebt. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volledig levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond? Daarmee ben je zeker helemaal klaar voor de toekomst!